Latest Movie :

23 Jump Street - Liseli Polisler 3 Türkçe Dublaj Altyazılı Full HD Film İzle



Türkçe Dublaj HD 720p İzle Ok.Ru



Türkçe Dublaj 720p HD İzle




Türkçe Dublaj Full HD 1080p İzle




Türkçe Altyazılı HD 720p İzle






Filmin Konusu : Polis akademisinden mezun olan Schmidt ve Jenko ikilisinin 21 Jump Street filminde lise okulu ve çevresinde dönen uyşturucu ve pis işlerin nasıl döndüğü ve bu işleri kimlerin yaptıklarına dair amirlerine rapor vermek amacı ile kılık değiştirip yıllar önce mezun oldukları liseye geri dönüş yaparlar. Lakin Schmidt ve Jenko ikilisi liselinin akustik havasına kendilerine kaptırarak geçmişte lisede okurlarken kendilerinde eksik gördükleri ve yapadıkları bazı şeylerin içlerinde kalmasından ötürü çılgınca işler yapmaya başlamaları ile işleri epey bir çıkmaza sokarlar. Bu şekilde yapmış oldukları kördüğümü çözmeye kalkışmaları ile başlarına komedi dolu maceralar açarlar.
22 Jump Street filminde ise kendilerine verilen görev gereği bu sefer üniversiteli olarak üniversitenin içerisine sızarak gizli görevlerini yerine getirmek için ayrılan ikilinin arasında gevşeyen ortaklık ilişkisine kendi aralarında ki ilişkiyi sorgulamak üzere bir kenara bırakırlarken aynı anda da işlerini yapmaya çalışmalarını izleyeceğiz.
87 yapımı dizi olan 21 Jump Street'in beyazperdeye uyarlaması. Başrollerinde komedi filmlerinin başarılı oyuncusu Jonah Hill ve Step Up serisi ile tanıdığımız Chaning Tatum bulunuyor. 42 Milyon $ bütçe ile çekilip 200 Milyon $ gelir elde eden ancak ülkemizde sadece 203.000 TL gelir elde eden bir yapım. Komedi-polisiye türünde gayet oldukça başarılı iş çıkarmış yönetmenlerimiz. Konu olarak başta pek yaratıcı bulmasamda film içinde konuya iyice adapte olur hale geldim. İzlerken büyük keyif veren ve MTV ödüllerinde de oldukça adaylığı bulunan gençlik komedisi. Filmin finaline doğru ise yalnızca 2 dakikalık Johnny Depp'in görünmesi bilmeyenler için şaşırtıcı ve negatif bir durum olarak gelebilir. Ancak Johnny Depp orda sübliminal bir roldedir aslında. 87 yapımı olan 21 Jump Street dizisinin başrol oyuncusudur ve filmde de "Bende 21 Jump Street'te görevliyim" repliğiyle bağlamıştır. Bu kısa role rağmen MTV ödüllerine aday gösterilmiştir ancak ödülü Elizabeth Banks Açlık Oyunları serisi ile almıştır. Boş zamanlarınız için eğlenceli bir yapım. Hatta seriye dönüşeceğini bu filmin sonunda belli ediyor. Tavsiye ederim ben çok keyif aldım.
İlk film ile eşdeğer diyebilirim.Zaten IMDB puanları bile aynı.Komedi açısından olsun eğlence açısından olsun birebir derecede.İlk filme yapılan göndergeler ve espriler çok yerindeydi ve 23 Jump Street'in geleceğini hatta ısrarla devamlarını çekeceklerini espri ile karışıkta olsa izleyiciye mesaj niteliğinde yansıtmışlar.Aksiyon sahneleri ve soundtracklar ilk filme nazaran biraz daha iyiydi ve günceldi.50 milyon$ bütçe ile çekilip 331 milyon$ gelir elde etmiş bir film ve ülkemizde sadece 500.000 TL gelir elde etmiş.Ancak ilk filme göre kafada soru işaretleri bırakan türden bir yapım.Örneğin Dakota Johnson'a ne oldu ? Ya da ilk filmdeki Molly karakteri neden durup dururken yok oldu? Seri filmdeki en büyük sıkıntı da budur zaten karakterlerin devam filmlerinde oynamaması.Dave Franco'yu tekrar görmek güzeldi ancak olmayan karakterleri de aramadı değilim.Chaning Tatum'un fiziği ve Jonah Hill'in zekası ile harika bir ekip olan 22 Jump Street'in üniversite görevini kaçırmayın derim.
Devamını siz istemezseniz de biz getireceğiz.. Evet serinin ikinci filminde sondaki çekimler bize bunu der gibiydi.. Bir filmin absürt bir şekilde sonda kendisiyle dalga geçmesi ise kesinlikle mükemmeldi.. Film de eğlenceli, komik sahneler ve diyaloglar vardı ancak gerçekten o son sahneler kahkaha atarak gülmeme neden oldu diyebilirim.. Kahramanlarımız Schmidt (Jonah Hill) ve Jenko (Channing Tatum) yine bir göreve veriliyorlar, bu sefer üniversite öğrencisi olarak.. Konusu ise uyuşturucu ile ilgisi olduğu düşünülen bir cinayeti araştırmak üzere.. Konu çok ciddi gibi dursa da bunu senaristler izleyiciye daha değişik bir yön ve güldürme üzerine anlatıyor.. Ayrıntılara çok da girmeden Ice Cube'un sahneleri, Mercedes karakterinin ilginç laf sokmaları ve psikologun yanlış anlamaları filmin normal ilerleyişinde gözüme çarpan eğlenceli sahnelerdi.. Ama başta da belirttim; sondaki sahneler (izleyenler ve izleyecekler bilecektir) olabildiğince komikti.. Şunu da iddaa etmiyorum; çok çok komik bir film değildi ama klasikleşti bu tarz filmlere karşı görüşüm. Yani eğlenceliydi.. Jonah Hill ve Tatum ilginç bir ikili oldu ve gidiyorlar bakalım.. Amber Stevens bu tarz filmlerin aşık olunacak tatlı ve bazende hayat kurtarıcı sahnelerde ortaya çıkan güzeli oldu diyebiliriz.. Ice Cube bu film içinde siniriyle oldukça komikti.. İlk filmi izleyenler devam filmini de izleyin.. Tavsiye ederim.. Ve de daha devam edeceğiz..

Keyifli seyirler diler filmidi.blogspot.com


Film Hakkında Bilgiler

Filmin Türü : Aksiyon, Komedi, Suç
Filmin Yapımı : 2016 - ABD
Filmin Süresi : -
Filmin Senaristi : Rodney Rothman
Filmin Yönetmeni : James Bobin
Filmin IMDB Puanı : -
Filmin Vizyon Tarihi : -
Filmin Başrol Oyuncuları : Channing Tatum, Jonah Hill
Filmin Orjinal (Diğer) Adı : Liseli Polisler 3, 23 Jump Street
Share this article :

Yorum Gönder