Latest Movie :

Batman ve Superman Adaletin Şafağı (2016) Türkçe Dublaj Altyazılı Full HD Tek Parça 720p Film İzle



Türkçe Dublaj 1080p Full HD İzle




Türkçe Dublaj HD 720p İzle




Türkçe Dublaj HD İzle




Türkçe Dublaj HD 720p İzle




Türkçe Dublaj HD 720p İzle



Türkçe Altyazılı Full HD 1080p İzle Ok.Ru




Türkçe Altyazılı HD 720p İzle




Türkçe Altyazılı HD 720p İzle




Türkçe Altyazılı HD 720p İzle




Türkçe Dublaj HD 720p İzle




Türkçe Altyazılı Fragman İzle







Filmin Konusu : Batman, üstü yeteneklere sahip olmayan ama fiziksel yönden kendini muazzam geliştiren bununla yetinmeyip zengin olmasının avantajını üstün zekasıyla birleştirerek kendi teknolojisiyle oluşturduğu saldırı ve savunma yönleri çok kuvvetli olan silahlar, arabalar, zırhlar, kalkanlar ve benzeri araçlarını oluşturarak insanlığa adaleti getirmeye kendini adamış bir süper kahramandır.
Superman ise Kripton isimli bir uzay gezegeninde dünyaya gelmesiyle ırkının kendisine bahşettiği uçabilme, gözleriyle lazer ışını ışınlayabilme, üstün çeviklik, ses hızına yakın bir hıza sahip olma (belki daha hızlıdır bu konuda kesin bir malumata sahip değilim) gibi yeteneklere sahiptir.
İlk bakışta Superman, Batman çok rahat ve kolay bir şekilde alt eder gibi dursa da işlerin bu şekilde gelişeceğini hiç sanmıyorum. Nedeni her canlının bir zayıf noktası vardır. İşte Batman burada zekasını kullanarak Superman karşı durabilecek konuma gelecektir.
Filmde iki süper kahramanın dünyada bozulan ya da yönü değişen adalet sistemini gerçek adaletin bulunduğu mevkiye taşıma gayelerini vurgulamaktadır ya da Superman'in bir uzaylı olmasından ötürü yaradanın kendisine bahşettiği muazzam güçten ürken insan ırkının dünya üzerinde böyle bir gücün bulunması yeryüzünde adaleti sağlama yönünde büyük bir engel olduğu varsayılarak Superman'e karşı koymalarını vurgulamaktadır.
Her ne olursa olsun bir sinema sever olarak bizlere büyük bir keyif vereceğidir. Batman ve Superman Adaletin Şafağı filminin devamı olacağı ve 7 süper kahramanı barındıran bir film olacağı kesinleşti gibi.

Keyifli seyirler diler filmidi.blogspot.com


Film Hakkında Bilgiler

Filmin Türü : Bilim Kurgu, Aksiyon, Fantastik, Macera
Filmin Yapımı : 2016 - ABD
Filmin Süresi : -
Filmin Senaristi : Zack Snyder, Bob Kane, David S. Goyer, Joe Shuster, Jerry Siegel
Filmin Yönetmeni : Zack Snyder
Filmin IMDB Puanı : -
Filmin Vizyon Tarihi : 25 Mart 2016
Filmin Başrol Oyuncuları : Ben Affleck, Amy Adams, Laurence Fishburne , Jesse Eisenberg, Henry Cavill
Filmin Orjinal (Diğer) Adı : Batman vs. Superman, Batman v Superman: Dawn of Justice, Batman v Superman: Adaletin Şafağı
Share this article :

Yorum Gönder