Latest Movie :

Hotel Transylvania 3 - Otel Transilvanya 3 Türkçe Dublaj Altyazılı Film İzle

Türkçe Altyazılı HD İzle Cepten Mobil Uyumlu




Alternatif Türkçe Altyazılı HD İzle






Filmin Konusu : Sony'nin yapımcılığını üstlendiği Hotel Transylvania 3 - Otel Transilvanya 3 filmi, küçükken izlediğimiz çizgi filmlerin rüyalarımıza girebilecek ya da giren bizlerde korku ifadesini oluşturan karakterlerin bir araya gelerek yaşadıkları otelde (otelin sahibi Dracula'dır) başlarından geçen olayları izleyeceğiz.
Komik, eğlenceli. Karakter tasarımı ve özellikle animasyonlar (hareketlendirmeler) Sony'nin bir diğer filmi Köfte Yağmuru ile büyük benzerlikler taşıyor. İki filmde komedi unsuru olarak karakterlerin hareketlerini çok iyi kullanıyor. Bir vücut dili olarak çok şey anlatıyor, filmin tonunu belirliyor bu. İtiraf edelim gerçek bir aktörün yapabileceklerinin çok daha ötesinde. Çoğu 3D (gözlüklü olanla ilgisi yok) bilgisayar yapımı görüntü (cgi) animasyonlar bu kadar gerçek dışı, çizgi filmsi hareketleri bahşetmiyorlar. Bu açıdan bu iki adet dört filmlik seriyi ayrı bir seviyorum. Çocuk filmidir falan demeyin izleyin, izletin. Hem herkes tekrar çocuk olmayı özlemiyor mu? Buna ihtiyacımız var.
En tatlı en samimi animasyonlardan bir tanesi sanırım. Filmin özellikle sempatik hale getiren karakter tabiki de minik bebişti. Seslendirmeler o kadar yerinde olmuş ki izlerken bazı yerlerde kendinizi gülmekten alıkoyamıyorsunuz. Bütün animasyonların yetişkinlere dönük mesajlar verdiğini de düşünüyordum fakat bu filmde tam olarak öyle bir durum yoktu küçük bir çocuğun hayallerini geliştirebileceği ve istedikten sonra yapamayacağı hiç bir şey olmadığı noktasına iyi vurgu yapmışlar. Yüzünüzden tebessümün eksik olmadan izleyeceğiniz bir film olmuş.

Keyifli seyirler diler filmidi.blogspot.com


Film Hakkında Bilgiler

Filmin Türü : Animasyon, Aile, Komedi
Filmin Yapımı : 2018 - ABD
Filmin Süresi : -
Filmin Senaristi : Robert Smigel
Filmin Yönetmeni : -
Filmin IMDB Puanı : -
Filmin Vizyon Tarihi : 22 Eylül 2018
Filmin Başrol Oyuncuları : -
Filmin Orjinal (Diğer) Adı : Hotel Transylvania 3, Otel Transilvanya 3
Share this article :

Yorum Gönder