Latest Movie :

The Little Prince - Küçük Prens (2015) Türkçe Dublaj Altyazılı Full HD Tek Parça 720p İzle



Türkçe Dublaj HD 720p İzle




Türkçe Dublaj HD 720p İzle




Türkçe Altyazılı HD 720p İzle




Türkçe Altyazılı 1. Fragman






Filmin Konusu : The Little Prince romanından esinlenilerek ortaya çıkan Küçük Prens - The Little Prince filmi, küçük bir kızın geleceğin vermiş olduğu tedirginlikten, belirsizlikten, giderek zorlaşan hayata karşı dimdik ayakta durabilmesi için ailesi tarafından daha küçücük yaşta kendisini tamamen sınavlara, derslere, okullara, ödevlere çalışmaya zorlanmasıyla çocukluk günlerinden mahrum bırakılmaya zorlanmıştır. Ailesi kendi bakış açılarına göre küçük kızları için en ideal olan kararı vermiş olduklarına inanmakta olup inandıklarını uygulamaktadırlar. Lakin gözlerinden bir şeyi kaçırmışlardır. Kaçırdıkları şeyde kızlarının bir çocuk olduğunu, hayaller kurması gerektiğini, çocukluğunu doyasıya yaşaması gerektiğini, yeni yeni çocuklar ile tanışıp onlarla muhabbet edip oyunlar oynaması gerektiğinden bihaberdirler.
The Little Prince'in hayatındaki tüm bu eksikleri kapatacak olan kişi, kapı komşuları olan "Küçük Prens için pencere komşusudur" eskiden pilot olan, gökyüzüne meraklı olan, hayaller kurabilen, mutlu olabilen yani hayatın keyfini kendince çıkarabilen bir yaşlı adamdır.
The Little Prince ile yaşlı adam arasında kurulan ilk bağdan sonra aralarında hızla sıcak samimi duyu bağı oluşur.
Evvel zaman içinde, küçük bir prens kendisinden küçük olan bir gezegende yaşarmış.
Küçük Prens romanından esinlenilerek ortaya çıkan Küçük Prens - The Little Prince filmi, küçük bir kızın geleceğin vermiş olduğu tedirginlikten, belirsizlikten, giderek zorlaşan hayata karşı dimdik ayakta durabilmesi için ailesi tarafından daha küçücük yaşta kendisini tamamen sınavlara, derslere, okullara, ödevlere çalışmaya zorlanmasıyla çocukluk günlerinden mahrum bırakılmaya zorlanmıştır. Ailesi kendi bakış açılarına göre küçük kızları için en ideal olan kararı vermiş olduklarına inanmakta olup inandıklarını uygulamaktadırlar. Lakin gözlerinden bir şeyi kaçırmışlardır. Kaçırdıkları şeyde kızlarının bir çocuk olduğunu, hayaller kurması gerektiğini, çocukluğunu doyasıya yaşaması gerektiğini, yeni yeni çocuklar ile tanışıp onlarla muhabbet edip oyunlar oynaması gerektiğinden bihaberdirler.
Küçük Prens'in hayatındaki tüm bu eksikleri kapatacak olan kişi, kapı komşuları olan "Küçük Prens için pencere komşusudur" eskiden pilot olan, gökyüzüne meraklı olan, hayaller kurabilen, mutlu olabilen yani hayatın keyfini kendince çıkarabilen bir yaşlı adamdır.
Küçük Prens ile yaşlı adam arasında kurulan ilk bağdan sonra aralarında hızla sıcak samimi duyu bağı oluşur.
Evvel zaman içinde, küçük bir prens kendisinden küçük olan bir gezegende yaşarmış.

Keyifli seyirler diler filmidi.blogspot.com


Film Hakkında Bilgiler

Filmin Türü : Animasyon, Fantastik
Filmin Yapımı : 2015 - Fransa
Filmin Süresi : 1 Saat 48 Dakika
Filmin Senaristi : Irena Brignull
Filmin Yönetmeni : Mark Osborne
Filmin IMDB Puanı : 7.3
Filmin Vizyon Tarihi : 17 Nisan 2015
Filmin Başrol Oyuncuları : Rachel McAdams, Marion Cotillard, James Franco, Benicio Del Toro, Paul Giamatti
Filmin Orjinal (Diğer) Adı : The Little Prince, Küçük Prens
Share this article :

Yorum Gönder